we all love

Collagen

Isagenix Collageen Elixir

Een collageenkuur zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels.

Makkelijk in gebruik: 1 flesje per dag. Je hoeft niets te mengen met shakes of te blenden met andere ingrediënten.

Isagenix Collagen Elixir™


Isagenix Collageen Elixir

De hoogwaardige collageen van Isagenix bevat 5 gram marine collageen. Deze zorgt voor een jeugdige, stralende huid. De dubbele nutri technologie helpt de opname van de voedingsstoffen te verbeteren, waardoor de elixir maximaal opgenomen wordt door het lichaam tijdens de spijsvertering. De elixir bevat zink en vitamine C. Dit om de collageensynthese te bevorderen. De elixir bevat een krachtige verouderingsmix bestaande uit goji-bes, acerola-bes, kamille en aloë vera. Het glazen flesje bevat geen toegevoegde suikers

Ontdek Collageen Elixir

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je lichaam maakt het zelf aan, en het heeft talloze functies, waaronder het soepel en strak houden van de huid. Maar na een bepaalde leeftijd neemt deze aanmaak helaas af. Is er een manier om te voorkomen dat dit gebeurd? Helemaal voorkomen is helaas (nog) niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is het tekort dat je opbouwt naarmate je ouder wordt aanvullen met een supplement. Gebruik daarom het collageen supplement ‘Collagen Elixir’ voor de blijvende opbouw van collageen.

Wat is Collagen Elixir?

Deze collageen is een Marine Colageen type 1 en bevat 5 gram marine collageen en is met een speciale technologie ontwikkelt die alleen deze firma gebruikt. Deze technologie heet de double nitru technologi, waardoor deze collageen elixir het maagzuur kan overwinnen en tot aan de dunne darm terecht kan komen. Vanuit de dunne warm wordt de collageen opgenomen waardoor we deze verbluffende resultaten hebben en uitblinken ten opzichte van andere collageen supplementen.

Je zal om je heen vooral collageen vinden in vormen van poeders of tabletten, maar dit wordt heel vaak niet goed opgenomen door het lichaam of zelfs onmiddellijk afgebroken door het maagzuur.

De elixir bevat zink en vitamine C. Dit om de collageensynthese te bevorderen. De elixir bevat een krachtige verouderingsmix bestaande uit goji-bes, acerola-bes, kamille en aloë vera. Het glazen flesje bevat geen toegevoegde suikers en kan elke ochtend fris uit de frigo gedronken worden.

Vaak gevraagd.

PROBEREN?

Jij kunt dus vandaag collageen testen
met een money back garantie indien je niet overtuigd bent.

Scroll naar boven